ANKETA

KONTROLUJETE ALKOHOL ?
 

PRIHLASENIE



STATISTIKA

Členovia : 3385
Článkov : 21
Webové prepojenia : 6
Počet zobrazení obsahu : 64275
KONTROLA NÁPOJOV, ALKOHOLOV Tlačiť E-mail

Kontrola nápojov , ALKOHOLOV - systém SILEXA SD S X3

Daný systém je vhodný pre menšie prevádzky. Systém nemá žiadne nároky na stavebné úpravy a iné zásahy do dispozícií prevádzky.

System X3 SDS je navhnutý ako najľahšia možná alternatíva pre kontrolu alkoholov s priamym prepojením s pokladničným softwareom, pre elimináciu strát na prevádzke. Systemom je možné kontolovať primárne výdaj alkoholických nápojov a vína.

 

kontrola vina

 

 

 

 

 

 

Koncepcia systemu je v kontrole fľaškového tovaru ponúkaného v barových prevádzkach. Káždá fľaša je zabezpečená elektromagnetickým ventilom, ktorý je osadený priamo na fľaši a je zabezpečený plombou, ktorá je súčasťou dodávky systému.

zatka SDS flasa

 

 

Elektromagneticka zátka na fľaše.

 

 

Pre komunikáciu zariadenia s čašníkom a kassou je súčasťou dodávky dotykovy ovladací panel , kde sa čašník pred  výdajom prihlási za pomoci čašníckeho kľúča a ten identifikuje osobu ktorá bude vykonávať výdaj. Bez prihlásenia čašníka je zariadenie vyradené z prevádzky. Tým sa zabezpečuje maximálna ochrana produktov pre nelegálnym výdajom.

 

Systém je predpripravený na komunikáciu so všetkými používanými pokladničnými produkatami na uzemí SR. Práve tento systém dokáže maximálne eliminovať nechcené straty na vašej prevádzke vplyvom nekontolovaného výdaja alkoholov. Zavedením systemu garantujeme až 20 % úsporu na stratach.

 

 

 

 

 

 

Posledná úprava Piatok, 13 Máj 2011 11:16
 

KTO JE PRIHLÁSENÝ

Máme online 2 hostí